Permanent makeup

Clinique NV er specialiseret i at lave bryn, eyeliner og læber.

BRYN

Hairstrokes/Phibrow Microblading er en form for fremhævelse af egne bryn. Det er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn i form af små fine hairstrokes, der manuelt deponeres ned i huden for et super naturligt resultat.

Hybrid Bryn 
er en kombination af hairstroke og let skyggelægning, der giver egne bryn mere fylde og opnå et naturligt,  men fuldendt udtryk.

Powder Brows er en anden teknik, som gør brynene mere markeret.

EYELINER

Med permanent makeup eyeliner kan jeg hjælpe dig med at fremhæve og opnå flot øjeform.

Vippetætning er en tynd streg, som følger med din vippekant. Ideelt til dem, der ønsker et naturligt look.

Bred eyeliner/winged er en bredere streg som afsluttes med en “vinge”. Ideelt til dem, som ønsker et mere “makeup’et” udtryk.

LÆBER

Med læbe-permanent makeup kan jeg fremhæve dine læbers form med den ønskede farve.

Full lip er i kombination med lipliner, fylder læberne med farve og læbelinien markeres.

Jeg lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling og justere det, som fra naturens side måtte være mangelfuldt. Derfor er det meget vigtigt for mig, at dit færdige resultat er så naturligt som muligt.

Resultat

Farven er meget mørk den første uge efter behandlingen. Herefter forsvinder op til 60 % af farven. Synes du stadig, at farven er for mørk, må du under ingen omstændigheder forsøge at fjerne det selv. Det kan mindske helingen og ødelægge farven på brynet. Kontakt i stedet klinikken for spørgsmål og vejledning.

Du skal forvente 1-2 efterbehandlinger, før du har et helt færdigt bryn. Efterbehandling foretages ca. 4 uger efter første behandling. Dette gøres fordi 10-25 % af de påførte hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Pleje

Lige efter behandlingen ser farven meget mørkere ud end den egentlige farve. Det skyldes, at der ligger en del overskudsfarve, men i løbet af de første par uger forsvinder ca. 40-60 % af farven. Der kan også opstå lidt rødme og hævelse efter behandlingen, som hurtigt forsvinder igen.
 

To uger efter behandlingen kan man vurdere resultatet. Hvis farven er for bleg, kan vi gentage behandlingen. Jeg anbefaler som udgangspunkt altid, at du får lavet to behandlinger – det giver det bedste og flotteste resultat.

Holdbarhed på mellem 1-10 år, alt efter farvevalg, intensitet og hudtype. For at holde farven optimal, anbefaler jeg dig at genopfriske det behandlede område løbende. 

Da det er meget individuelt hvor længe farven holder, er du altid velkommen til at kigge forbi klinikken. Så kan vi i fællesskab aftale hvornår en genopfriskning er nødvendig

Behandling i forbindelse med et sygdomsforløb

En anden grund til at vælge permanent makeup kan eksempelvis være i forbindelse med et sygdomsforløb som kræft eller Alopecia
(pletskaldethed).

Sygdom kan i den grad påvirke kvinders selvtillid, og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at
få din kvindelighed tilbage. Jeg har flere kunder der har fået lavet bryn, læber og/eller
eyeliner på øjnene.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om permanent makeup. Så
kan vi sammen finde frem til den helt rigtige behandling for dig.

Vigtig information - Permanent makeup

– Du kommer til permanent make up behandling med et rent ansigt uden din make up (foundation, mascara og kunstige vipper osv..)

– Holder pause med at bruger vippeserum 1 måned før eyeliner permanent make up behandlingen (huden har svært ved at optage farve, når du bruger vippe serum).

– Holder pause med at bruge mascara, vippe serum, når eyeliner permanent make-up ikke er helet.

– Holder pause med at bruge make up på selve behandlingsstedet, der ikke er helet.

– Der kan forekomme udbrud af forkølelsessår (herpes) efter behandlingen af læber. Dette skyldes, at de fleste mennesker har denne virus skjult i sig, selvom de ikke har haft et udbrud. Behandlingen kan i enkelte tilfælde være en stressfaktor for huden. Zovir tabletter kan anbefales.

– En let hævelse og rød farve i huden kan opstå de første par dage efter behandlingen.

– I sjældne tilfælde kan der opstå en lille ridse på hornhinden, f.eks. på grund af vatfibre, som kan give forbigående gener. Dette er yderst sjældent.

– De 7-10 første dage efter behandlingen bør du ikke benytte sauna eller svømmehal på grund af de bakterier, som kan forekomme.

– Hvis du tager solarium eller udsættes for stærk sol de første dage efter behandlingen, skal du bruge solcreme med høj solfaktor.

– Du må ikke klø på det behandlede område.

– I løbet af 6-8 dage efter behandlingen, vil den tilførte farve blegne med ca.30%. Først herefter vil det endelige resultat fremstå.

– Allergier er yderst sjældne, men kan aldrig 100% udelukkes. Vi benytter selvfølge kun certificerede EU godkendte farver.

– Det er vanligvis påkrævet med en efterbehandling, før resultatet er som ønsket.

– Resultatet kan ikke betragtes som færdig efter første behandling. Ved 2.behandling foretages korrektioner, hvor farve og facon bliver genoptaget.

– Evt. ny behandling (genopfyld) anbefales udført efter 1-2 år til reduceret pris.

Scroll to Top