Nhung Clinique NV

Om Clinique NV

Clinique NV ligger i hjertet af Aalborg – lige ved siden af Restaurant Mortens Kro. Klinikken er ejet af mig, Nhung Vu Høgh siden 2014.

Jeg er:

  • Statsautoriseret kosmetiker fra kosmetikeruddannelsen på Style & Wellness College Aalborg i 2013
  • Uddannet i professionel permanent make-up Microblading Phibrows i 2016
  • Uddannet i professionel permanent make-up Linergister ® Long Time Liner® i 2015
  • Uddannet i professionel permanent make-up i Vietnam 2014
  • Uddannet negletekniker i London i 2003

I klinikken tilbyder jeg ansigtsbehandlinger med Darphin og Comfort zone produkter, farvning og retning af vipper og bryn, voksbehandlinger, Manicure & Pedicure samt CND Shellac og kunstige negle. Samtidig er jeg en af de førende klinikker i Aalborg, der tilbyder permanent makeup.

Jeg har siden 2015 specialiseret mig i at udføre permanent makeup på kvinder i alle aldre. Jeg synes, det et stort privilegium at jeg kan give kvinder et naturligt og smukt look, der holder.

Jeg har siden 2015 behandlet mange kunder – både med Phibrow Microblading og Long time Liner permanent makeup.  Jeg er løbende på kurser og messer, for at holde mig skarp på udviklingen indenfor branchen, så jeg kan sikre mine klienter de bedste forudsætninger for behagelige og effektive behandlinger.

Du er meget velkommen til at kigge forbi min klinik på Mølleå 10, til en snak omkring hvilken behandling du ønsker. Du har også mulighed for at booke tid online her. 

Jeg glæder mig til at se dig.
Nhung Vu Høgh.

Scroll til toppen