• Priser og behandlinger på ansigtsbehandlinger

Mini behandling

379,-

(Afrens, peeling, maske, afsluttende med creme)

Luksus ansigtsbehandling, med ryg og skuldermassage

949,-

For dig som ud over skøn dybdegående ansigtsbehandling, også ønsker lækker og afslappende massage af ryg og skulder. Dybdegående ansigtsbehandling som er opstrammende og afstressende for huden.

(Massage af ryg og skulder. Hudanalyse, afrens, 2 x peeling, let dybderens, ansigt og décolleté massage, inklusiv en let fod og håndmassage. Fugtgivende øjenmaske. Super fornyende speciel ansigtsmaske med vitamin og mineraler, der giver en flot frisk glød og virker blødgørende, beskyttende og energigivende. Behandlingen afsluttes med serum, øjen- og ansigtscreme fra Darphin.)

Luksus Darphin ansigtsbehandling

949,-

Ren luksus til din hud og dit sind. For den virkelig kræsne og kvalitetsbevidste kunde. Til dig der kun vil have det bedste. Dybdevirkende og højaktive produkter, der løfter og opstrammer slap hud, mens linjer udglattes og huden genvinder sin ungdommelige glød.

(Hudanalyse, afrens, 2 x peeling, 3 x massage (let, dyb, og udrensende phytodrænage), inklusiv en let fodmassage, ansigts- og øjenmaske efter hudens behov, speciel ansigtsmaske, der booster huden med vitamin og mineral. Behandlingen afsluttes med serum, øjen- og ansigtscreme fra Darphin.)

Tillægspriser

Tillæg for dybderens

100,-

Tillæg for specialmasker

100,-

Tillæg for ansigt og décolleté massage

150,-

Darphin er markedets førende hudplejeprogram, der effektivt arbejder i dybden på huden. Udsøgte og nøje udvalgte råvarer kombineret med avanceret teknologi giver tilsammen synlige og mærkbare resultater. Darphin hudplejeprogram tilpasses den enkeltes hudtype og hudtilstand, der kan forandres afhængig af alder, vejr, kost, stress og valg af livsstil. Darphins produkter er uden parabener.

© Copyright 2018 - Clinique NV