Darphin Intral Air Mousse Cleanser

Ultra mild vandaktiveret skumrens med blød konsistens som flødeskum lige fra pumpen. Specielt egnet til at tilfredsstille behovet hos den sarte – kombinerede med tendens til rødme og irritationer. Den delikate og cremede tekstur fjerner blidt makeup, belastende forurening og urenheder uden at irritere, samtidigt med at huden beroliges, blødgøres og opfriskes. Denne uimodsta°elige lækre formel lokker og giver lyst til at afrense hud, giver ingen stram ubehagelig fornemmelse efter brug men flot frisk teint.

kr. 269,00

Yderligere informationer

Hudtype & hudtilstand:
Alle kan anvende denne, men er skabt til sensitiv, kombineret hud. Ideel til hud med tendens til rødme og irritation, sart acnehud.

Kundens aktuelle behov:
Huden bliver let irriteret og rød.
Huden er kombineret med let fedtet t-zone
Ønsker et blidt og effektivt produkt, som skummer op.

Produktegenskaber:
Renser, samtidigt med at huden beroliges og fugtes Giver lyst til at rense med sin duft og konsistens Respekterer og bevarer hudens naturlige barriere. Forstærker hudens naturlige glød.

Nøgleingredienser:

Havtorn: Styrke, smidighed og komfort til huden
Kamille: Velkendt for sin beroligende og lindrende effekt
Algeekstrakt: Usynlig balancerende film til huden der ikke vil stramme efter afvask.
Kokosolie/Fosforlipider: Blødgør, booster afrensingen, opløser snavs.
Milde sulfatfri tensider: Renser uden at forstyrre hudens naturlige syrekappe, aktiveres af vand til fedtopløsende karakter der kan eliminere forurening, makeup og overflødig hudtalg.
Vanilje: Varm beroligende aroma

Produktresultat/fordele:
Mousse som flødeskum lige til at bruge fra pumpen. Drøj formel, et pump rækker til til hele ansigteti. Sulfatfri, effektiv men ultramild skal ikke skummes op men er klar til brug.
Huden bliver opfrisket, behagelig og smidig. Dermatologisk testet.

Anvendelse:
Morgen og aften. Pa°før pa° tør eller let fugtet hud, masse´r blidt i opadga°ende cirkulerende bevægelser. Rens af med lunkent vand. Gentag meget gerne for bedste resultat.

Relaterede Produkter

Scroll to Top