Darphin Aromatic Cleansing Balm

Luksuriøs og rig dybderensende balm, der med vand transformerer sig til en let emulsion. Makeup og urenheder løsnes og fjernes nekstremt effektivt samtidigt med at huden blødgøres og vinder elasticitet. Tørhed og stramme tilstoppede porer for- svinder og hudens naturlige glød genvindes øjeblikkeligt. Huden renses perfekt med en unik, sensorisk oplevelse der respekterer hudens barriere og ydre forsvarsfunktion.

kr. 325,00

Yderligere informationer

Hudtype & hudtilstand:
Alle kan anvende denne, er ideel til fedtet, acne, normal/kombineret, tør og moden hud. Et must når der anvendes produkter med UV-filter eller meget makeup!

Kundens aktuelle behov:
Det mest dybdegående renseprodukt Darphin kan tilbyde! Løsner enhver type makeup, smog, uv-filtre og hudtalg. 1. og mest effektive trin til at mindske porer, store porer skyldes ofte for hård, udtørrende rens – tænk omvendt og blødgør med fedtelskende rensprodukter, direkte på tør hud – hver morgen og aften!

Produktresultat/fordele:
Ultra blid, ikke udtørrende, non comodogen og en formel rig på fedtsyrer. Huden bliver perfekt afrenset, forfinet og porer mindskes. Huden bliver fløjlsblød, næret, smidig og befriet fra følelsen af tørhed. Huden ser sund ud med en naturlig glød. Et komplet alt i et renseprodukt der kan anvendes morgen og aften året rundt. Renser i dybden, samtidigt med at huden næres og befries for stramhed og ubehag. Forbedrer hudens spændstighed og blødhed. Styrker hudens naturlige glød. Mindsker porer ved at give huden elasticitet og evne til at trække sig sammen – stik modsat af hvad sæbe kan gøre ved huden!

Nøgleingredienser:
Marulaolie*: Virker som en magnet på urenheder og makeup, urenhederne “indkapsles“ så de kan vaskes væk. Nærer og blødgør, fjerner følelsen af tørhed og regenerer.
Salvie: Balancerer hudens talgsekretion.
Ylang ylang essentiel olie: Nærer, blødgør og regenerer.
Rosentræ essentiel olie: Nærer, blødgør og regenerer.
Vanilje*: Giver den søde, varme duft og stor lyst til og ro ved at bruge produktet.
Hydrogenated polydecene: Virker som en magnet pa° urenheder og makeup, der løsnes i dybden, samtidigt med at huden fugtes, får elasticitet, næres og barrieren genopbygges.

* = Økologiske ingredienser

Anvendelse:
Morgen og aften. Varm en lille smule i håndfladerne og indhale´r produktets aroma. Påfør på tørt hud og masse´r blidt i opadgående cirkelbevægelser i min. 2 minutter men meget gerne længere. Emulge´r op med vand til balmen bliver mælkehvid og rens af med rigeligt lunkent vand. Gentag gerne eller følg op med et vandelskende renseprodukt eks. rensegel.

Relaterede Produkter

Scroll to Top