• Permanent Make-Up

Long time Liner

Long time Liner – udføres kun af Linergister® Den anerkendte Waltraud Kuffner udviklede for mere end 20 år siden Long Time Liner. I et samarbejde mellem læger, kosmetologer, makeup artister og teknikere udviklede Long Time Liner ®, en skånsom og sikker mikropigmenterings metode. Med en microtynd nål bliver den allergi testede, mineralske farve lagt ind i det yderste hudlag. Da farveudvalget er stort, kan vi finde den farve, som passer perfekt til din naturlige hudfarve. Permanent make-up holder mellem 1 og 10 år, alt efter farvevalg, intensitet og hudtype. Bryn skal oftere genopfriskes end læber/øjne, da farven kan ændre sig. Jeg lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling og justere det, som fra naturens side måtte være mangelfuldt. Med den naturlige tegning kan permanent make-up give dine øjenbryn ny kontur, tynd fin eyeliner på vippelinjen eller gøre munden større eller blot mere ren og ensartet i linjerne.

Jeg er uddannet professionelle Linergister ® med et Long Time Liner® diplom, og er autoriserede til at udføre behandlingen med Long Time Liners apparater og farver, det er din garanti for et perfekt resultat.

Hvorfor vælge permanent make-up?

Jeg lægger stor vægt på at resultatet skal fremstå så naturligt som muligt og justere det som fra naturens side ikke er helt perfekt. I modsætning til andre maskiner benytter Long Time Liner sig kun af en’ nål. Det betyder at der kan arbejdes meget mere præcist, der er mindre smerte forbundet med behandlingen og sårdannelsen efter behandlingen vil være minimal. Alle mine Long Time Liners farver er rene mineralske farver der er opløst i destilleret vand og alkohol, der er derfor særligt velegnede til sart og sensibel hud. Pigmenterne tilføres kun i det yderste hudlag, der er mellem 0,8 og 1,3 mm dybt. Kun naturlige farver kan give et naturligt resultat. Alt efter hårfarve og alder skal der være mulighed for at ændre på farven – dette kan ikke lade sig gøre med tatoverings-farver, som også kan blive blå eller grønne med tiden. De fleste kvinder ønsker at vise og se den bedste side af dem selv, og desværre må vi jo alle sande at vi falmer med årene. Med permanent makeup spare du tid og du bliver altid set fra din bedste side. Du kan svømme, svede, sove og dyrke sport, uden at skulle bekymre dig om at, hvordan makeuppen ser ud. Med alderen oplever de fleste kvinder desuden, at konturerne bliver udviskende og bryn og vippehår færre. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuld udseende. Tanken er jo ikke at lave makeup, men at underbygge et naturligt udseende, at tilføje hvad naturen ikke har gjort perfekt eller der har ændret sig med årene.

Med permanent makeup er det muligt at skabe symmetri, at give brynene kontur ved hjælp af naturlig hårpåtegning, løfte øjet, markere vippelinjen, markere læbernes naturlige linje eller give munden mere fylde.
En anden grund til at vælge permanent makeup kan være efter f.eks. et sygdomsforløb med cancer eller til Alopecia patienter (plet skaldethed). Når kvinder mister håret, rammer det dem i den grad på deres kvindelighed. Mange kvinder vælger også at få tegnet eyeliner og bryn op inden et kemoforløb. Det er en fordel at lave behandlingen inden hårene forsvinder helt, og dette anbefales også for det psykiske hensyn, da det er hårdt at miste hårene i ansigtet og dermed udtryk. Permanent makeup vil styrke disse kvinders/mænds selvtillid og dermed livskvalitet.

Hvordan?

Jeg lægger stor vægt på at resultatet skal fremstå så naturligt som muligt og justere det som fra naturens side ikke er helt perfekt. I modsætning til andre maskiner benytter Long Time Liner sig kun af en’ nål. Det betyder at der kan arbejdes meget mere præcist, der er mindre smerte forbundet med behandlingen og sårdannelsen efter behandlingen vil være minimal. Alle mine Long Time Liners farver er rene mineralske farver der er opløst i destilleret vand og alkohol, der er derfor særligt velegnede til sart og sensibel hud. Pigmenterne tilføres kun i det yderste hudlag, der er mellem 0,8 og 1,3 mm dybt. Kun naturlige farver kan give et naturligt resultat. Alt efter hårfarve og alder skal der være mulighed for at ændre på farven – dette kan ikke lade sig gøre med tatoverings-farver, som også kan blive blå eller grønne med tiden.

  • Den permanente makeup går ikke så dybt ned i huden, som almindelig tatovering.
  • Man arbejder kun i det yderste 0,8-1,3 mm hudlag.
  • Ved permanent makeup er det en anden type farve der benyttes og der bruges kun meget lidt farve. Derfor kan farven aftage efter nogle år.
  • I modsætning til almindelig tatovering, bruger jeg med Long Time Liner kun en nål.
  • Det er det eneste apparat med fjedring i håndstykket.
  • Det betyder jeg kan arbejde meget mere præcist og med mindre smerte for dig under behandlingen, samt efterfølgende mindre sårdannelse.

Du kan som regel gå direkte på arbejde igen efter behandlingen.

Resultatet

Permanent makeup er en proces og man skal regne med mere end én behandling for at opnå det ønskede resultat.

Lige efter behandlingen ser farven meget mørkere ud end den egentlige farve. Der er en del overskudsfarve og 40-60 procent af farven forsvinder i løbet af de første uger. Der kan også være lidt rødme og hævelse, men det er meget individuelt.

To uger efter behandlingen kan man vurdere resultatet. Hvis farven er for bleg kan man gentage behandlingen.

Jeg anbefaler dog altid at få to behandlinger for at få resultatet helt perfekt.

© Copyright 2018 - Clinique NV